Pandemi, Sommar & Öppettider

1 jun, 2020

Hej alla djurvänner

Det är uppochned, allting nu för tiden. Pandemi som begränsar våra normala rutiner och göromål. Det påverkar de allra flesta av oss på något sätt. Vi har tagit bort stolar i väntrummet så nu får det bara plats 3 väntande. Vi bokar annorlunda och ber ofta hussar och mattar vänta utanför istället för att trängas inomhus. Det går rätt bra faktiskt och de flesta respekterar dessa och fler regler vi satt upp på dörren, det är vi glada för.
Vi har massor att göra och försöker verkligen hjälpa så många vi hinner men ibland måste vi säga nej och be djurägaren åka någon annanstans. Det känns inte så bra att behöva neka men ibland måste vi det.
Nu inleder vi sommarsäsongen och det betyder att vi jobbar måndag till och med onsdag, hela sommaren, utom veckorna 28, 30 och 32 då vi har semesterstängt, helt och hållet. Det innebär, som vanligt, att vi inte är i Tierp under sommaren. Sommarsäsongen varar under juni, juli och augusti.
Passa på att vara ute i naturen och när vädret är som idag, njut så mycket ni kan. Hundarna gillar ju oftast att vara ute och den motion man får som djurägare är både nyttig och gratis – kan det bli bättre?
Till sist, vill vi passa på att påminna om våra käpphästar, ge lagom med foder så att husdjuren inte blir för tjocka och borsta och håll koll på tänderna. Sköter alla de här två sakerna förbättras hundarnas och katternas djurhälsa och vi får piggare, snällare och gladare djur och veterinär, med personal.
Ha riktigt fin sommar
Per och Elna, Lena och Emma