Öppettider i sommar & filialen i tierp stänger

7 jun, 2021

Hej alla djurvänner!

Nu är det nästan oförlåtligt länge sedan jag skrev här. Men nu äntligen…
Ett drygt år av restriktioner, försiktighet och pandemihundar.
Sammanfattningsvis kan vi konstatera att de flesta, men inte alla, helt naturligt respekterar de förändringar i rutiner vi vidtagit för att minska risken för smittspridning. Vi påminner annars och då brukar det gå jättebra. Vi städar och spritar och använder numera tills vidare munskydd på oss och kunder och hittills verkar vi klarat oss bra från smitta. Nu har vi dessutom fått vaccin, de flesta av oss som jobbar här.
Det har varit ett enormt intresse för husdjur under pandemiåret. Både hundar och katter. Det tycker vi är kul men vi har redan mycket att göra så vi undrar lite hur vi skall hinna med i framtiden. Vi har ju till råga på allt bestämt att minska våra öppettider. Eftersom vi nu är lyckliga far- och morföräldrar har vi bestämt att stänga filialen i Tierp för gott. Vi kommer istället att passa barnbarn på fredagarna. Kliniken i Örbyhus kommer att ha öppet några timmar mer i veckan så det jämnar nog ut sig relativt väl.
Våra nya öppet tider i sommar är måndag 10-16.30, tisdag 10-20 och onsdag 9-16.30.
Efter sommaren, i september har vi dessutom öppet 9-16.30.Teleforntider är måndag och tisdag 8-10 och onsdag (och torsdag from sept) 8-9.
Det kan vara svårt att komma fram på telefontiden men det går bra att lämna ett meddelande när som helst och vi lyssnar av och ringer upp så snart vi hinner alla dagar vi jobbar.
I sommar kommer vi helt stängt veckorna 27-28 (5/7-18/7) och vecka 33 (16/8-22/8).
Det var mycket information på en gång, hoppas att det går bra.
I övrigt njut av sommaren, var försiktiga med värmen och borsta tänderna på era små lurvtussar.
Varma sommarhälsningar Per och Elna, Lena och Emma