Julnytt och info

18 dec, 2019

Hej alla djurvänner!

Julen nalkas och vi försöker hjälpa alla som behöver och vill komma hit men tiden vill inte riktigt räcka till.  Vi måste ibland, dessvärre, stänga av telefonen för att få tid att jobba och i skrivande stund är vi helt fullbokade fram till julledigheten.
Vi kommer att vara lediga från och med den 21:a december till och med den 6:e januari. Det går att lämna meddelande på telefonsvararen men den kommer inte att lyssnas av förrän vi är tillbaka den 7:e januari.
Jul och nyårshelgerna innebär en del risker för våra husdjur. De kan komma åt mat som dom inte mår bra av, sätta i sig paketsnören, bli skrämda av nyårsraketer och en del annat. Utan att överdriva kan man väl säga att det alltid är bra att inte glömma bort våra hundar och katter och planera för att de också skall få en bra helg.
I övrigt fortsätter vi bland annat, tillsammans med alla duktiga djurägare, arbetet mot dålig munhälsa och övervikt. Jag har sagt det förr och det finns skäl att upprepa: borsta tänderna och kolla tänderna regelbundet och håll koll på djurens vikt. Varje dag ser vi hundar och katter som mår dåligt av sina dåliga tänder och av sin övervikt – helt i onödan. Men vi ser också att det stadigt blir bättre, det vill säga, tillsammans kan vi förbättra djurens hälsa.
Nu är det snart jul och jag skall försöka sköta om min egen vikt utan att helt låta bli att njuta av allt gott.
Ha en riktigt bra jul och ett gott nytt år!!
Tack för 2019
Hälsar  Per och Elna, Emma och Lena